5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUngureanu: Victoria este obligatorie la Voluntari

Ungureanu: Victoria este obligatorie la Voluntari

Fostul mare fotbalist al Universității Craiova, Nae Ungureanu (foto), a prefațat pentru GdS întâlnirea dintre FC Voluntari și Universitatea Craiova, programată vineri, de la ora 20.45, în Ilfov. „Roșu“ este de părere că diferența de valoare dintre trupa lui Devis Mangia și echipa lui Claudiu Niculescu, redată și de clasamentul Ligii I, trebuie să se reflecte și în terenul de joc. Nae Ungureanu mizează doar pe victoria alb-albaștrilor, fiind convins că în acest joc vor ieși la rampă jucătorii „iuți“ ai Craiovei, Mitriță, Băluță, Gustavo și Bărbuț.

„Universitatea pornește favorită la București și e normal acest lucru privind clasamentul și valoarea lotului. Avem o echipă mai bună decât a lor din toate punctele de vedere, cu tot respectul pentru cei de la Voluntari, și normal ar fi să ne impunem. Revine și Bancu, deci tot lotul este valid… Victoria este obligatorie în opinia mea, dar nu trebuie să-i subestimăm, că ne pedepsește fotbalul. Trebuie să fim concentrați, să jucăm cu plăcere și totul va fi bine“, a declarat Nae Ungureanu, pentru GdS.

Partida de pe stadionul „Anghel Iordănescu“ va fi arbitrată de Marcel Bîrsan (Bucureşti), ajutat de asistenții Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti) și Mihai Marius Marica (Bistriţa) și de rezerva Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe).
Observator pentru arbitraj va fi Adrian Vidan (Bucureşti), iar pentru joc Valentin Mateescu (Ploiești).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS