5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportÎncă un derbi pentru voleibaliștii lui Pascu

Încă un derbi pentru voleibaliștii lui Pascu

Voleibaliștii de la SCM-U Craiova au parte de un nou meci tare în acest sfârșit de săptămână. Elevii lui Dan Pascu vor primi vizita unei echipe aflate pe podiumul Diviziei A1, Arcada Galați, sâmbătă, de la ora 18.00, în etapa a 21-a, penultima din sezonul regulat. Se anunță un meci interesant între două formații care luptă pentru fiecare punct, cu obiective puțin diferite. Arcada este candidată declarată la titlu și ocupă locul trei (46 de puncte), la șapte puncte în spatele liderului Steaua București, în timp ce Craiova se află pe locul șase (36 de puncte), iar o victorie ar apropia-o de locul cinci. Miercuri a fost rundă intermediară. Oltenii au obținut o victorie facilă pe terenul nou-promovatei UV Timișoara, cu scorul de 3-0 (25-17, 25-12, 25-21), iar Arcada s-a impus pe terenul Stelei, cu 3-1. „Înaintea etapei de miercuri aș fi zis că Steaua, echipă care ne bătuse sâmbătă cu 3-1, este un pic mai bună decât Galațiul. Acum, că Galați a bătut pe Steaua îi tratăm cu atenție sporită. Obiectivul meu este să adun cât mai multe puncte, indiferent de valoarea adversarului. Este un meci de top, ei sunt în lupta pentru titlu. Între primele trei formații e o luptă mare pentru titlu, apoi vin Zalău CSM București și noi, care luptăm pentru locul patru, pentru cupe europene. Sper să facem un joc mai bun decât cu Steaua. Echipa îmi dă speranțe, e mai sudată, mai matură în joc“, a spus antrenorul principal al craiovenilor, Dan Pascu.

Probleme pe postul de centru

Acesta se confruntă cu probleme de lot pe postul de centru. „Am un ghinion teribil. Pe acest post anii trecuți aveam trei jucători, acum am patru, dar Olteanu a făcut entorsă săptămâna trecută și nu cred că va fi recuperată până sâmbătă. Acum a apărut o problemă cu Radevic, contractură la mușchii gemeni, iar juniorul Călin are în weekend meciuri cu echipa de la «Nicolae Titulescu» și nu poate lipsi. Singurul jucător disponibil în acest moment pe postul de centru este Milic. Vineri voi afla dacă Radevic și Olteanu pot juca și în ce măsură“, a completat antrenorul.
Și voleibalistele de la SCM-U Craiova vor evolua sâmbătă tot în Sala Polivalentă. De la ora 12.00, fetele lui Lucian Zlotea vor primi vizita echipei CSM Sibiu, în ultima etapă din returul Diviziei A2, seria vest.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS