13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal (f): Ce performanță! SCM Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei EHF

Handbal (f): Ce performanță! SCM Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei EHF

Handbalistele de la SCM Craiova au reușit astăzi o calificare istorică în sferturile de finală ale Cupei EHF, după ce au câștigat ultimul lor meci din grupa A a Cupei EHF. Oltencele au învins, în deplasare, formația daneză Randers, cu scorul de 29-25.

Pentru SCM au evoluat: Dumanska, Stanciu – Florianu (7 g.), Pricopi (2 g.), Țicu, Nikolic, Elisei (2 g.), Klikovac (3 g.), Trifunovic (3 g.), Vizitiu (7 g.), Popescu, Șelaru (2 g.), Rădoi (3 g.).

Bogdan Burcea -antrenor SCM Craiova: O victorie frumoasă, o victorie bine-meritată, o victorie muncită și o calificare așteptată de toți iubitorii handbalului craiovean. A fost impresionant să fim încurajați departe de casă de suporteri români care ne-au transmis toată energia de care aveam nevoie. Va mulțumim!
Ne întoarcem acasă victorioși și așteptăm tragerea la sorți de săptămâna viitoare pentru a ne afla adversarul din sferturile de finală!”

Tot azi, în celălalt meci din grupă, Brest a învins Kuban, cu scorul de 30-16 și a câștigat grupa. Craiova încheie grupa pe locul doi, cu opt puncte, trei victorii acasă, una în deplasare și două înfrângeri.

Clasament: 1. Brest 8 puncte, 2. SCM Craiova 8 puncte, 3. Kuban 6 p, 4. Randers 2p. Departajarea primele două clasate s-a făcut pe baza rezultatelor directe.

SCM Craiova își va afla adversara din „sferturi”  săptămâna viitoare. În această fază a competiției s-a mai calificat încă o echipă din România, HC Zalău.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS