10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Academia „Gică Popescu“ U19 a taxat-o pe Universitatea Craiova U19

Fotbal / Academia „Gică Popescu“ U19 a taxat-o pe Universitatea Craiova U19

Derbiul amical de la juniori sub 19 ani disputat astăzi, după prânz, pe stadionul „Aripile“, Universitatea Craiova – Academia „Gică Popescu“, a fost unul spectaculos, cu ratări multe, dar și cu goluri multe. Câștig de cauză au avut „școlarii“, care s-au impus cu 3-1, după ce la pauză scorul a fost egal, 1-1. Din tabăra alb-albaștrilor a marcat Stan, dintr-un penalti, în timp ce replica învingătorilor a venit prin Zanfir, Baciu și Manda.

Antrenorul Universității Craiova Under 19, Florin Șoavă, a început meciul cu următorul unsprezece: Bobonete – Stancu, Lulea, Mihăescu – Gunie, Ionuț Popescu, Alex Gușatu, Stan – Fieraru, Cercel, Șelaru. Au mai intrat: Gheorghe, Ivan, Popa, Raul Popescu, Mitran, Sună (ultimii patru sunt copii născuți în 2001 și 2002).

De partea cealaltă, tehnicianul celor de la Academia „Gică Popescu“ Under 19, Gică Barbu, a mizat din primul minut pe următorii: Udrea – Nițu, Pătra, Isuf, Butoi – Baciu, Lambu, Toboș, Zanfir – Cazan, Preda. Pe parcurs a mai apelat la: Militaru, Badea, Tudora, Manda, Lăzăreanu și Lucian Ion.

Pentru Universitatea Craiova U19 urmează un amical împotriva formației similare LPS Slatina, jocul fiind programat sâmbătă, 9 februarie, de la ora 14.00, la „Aripile“.

În ceea ce o privește pe Academia „Gică Popescu“ U19, ocupantă a locului cinci la Liga Elitelor U19 seria Vest, aceasta are stabilite două partide de verificare pentru perioada următoare. Prima va avea loc sâmbătă, 10 februarie, de la ora 10.00, tot la „Aripile“, cu echipa de 17 ani a Universității Craiova, iar a doua pe 16 februarie, cu Sport Team București U19, în Capitală, de la ora 13.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS