10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Exclusiv: Voința Turnu Măgurele i-a tras clapa „satelitului”

Fotbal / Exclusiv: Voința Turnu Măgurele i-a tras clapa „satelitului”

Echipa secundă a Universității Craiova ar fi trebuit să susțină sâmbătă, de la ora 12.00, pe stadionul „Aripile”, al doilea amical al iernii, dar partenera de joacă i-a tras clapa. Oficialii grupării Voința Turnu Măgurele (locul trei în Liga a III-a, seria 3) i-au anunțat în această dimineață pe omologii olteni că nu pot să onoreze disputa, motivând că au o serie de jucători bolnavi.
„Echipa a doua nu va mai susține amicalul cu Turnu Măgurele și, din păcate, băieții noștri vor face un joc școală între ei, pentru că nu cred că reușim să mai parafăm ceva între timp. Cei de la Turnu Măgurele m-au sunat și mi-au transmis că au mai mulți jucători bolnavi, gripați, și nu pot ajunge”, a explicat managerul Centrului de Copii și Juniori al Universității Craiova, Silviu Bogdan, pentru GdS.
În primul amical, Universitatea II Craiova a dispus cu 6-0 de liderul Ligii a IV-a Dolj, Petrolul Bustuchin.

Altfel, republicanii Universității Craiova își vor respecta programul din acest final de săptămână. Juniorii sub 17 ani, pregătiți de Dragoș Bon, vor întâlni într-un joc de verificare, de la ora 10.00, pe stadionul „Aripile”, formația județeană Amărăștii de Sus. La rândul lor, juniorii sub 19 ani ai Universității Craiova, antrenați din această iarnă de Florin Șoavă, vor juca de la ora 14.00, tot pe „Aripile”, cu echipa similară a Academiei „Gică Popescu”, pregătită de Gică Barbu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS