11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii a câștigat amicalul cu Filiași. Vezi ce a zis Bogoi despre joc (galerie foto)

Pandurii a câștigat amicalul cu Filiași. Vezi ce a zis Bogoi despre joc (galerie foto)

Echipa Pandurii Târgu Jiu s-a impus, scor 1-0, în partida amicală disputată ieri, pe stadionul „Minerul“ din Motru, în fața formației CSO Filiași.
Gorjenii au marcat prin Șut, care a reluat cu capul, la colțul scurt, o centrare venită din corner, de pe dreapta, de la Dănăricu (‘7, 1-0).
Pandurii: Moga – Raiciu, Turda, Celea, Drugă – Pîrvulescu, Milenko, Șut – Tudora, Dănăricu, Ionică. Au mai intrat: Popescu, Jianu – Dănescu, Vasilescu, Vodă, Dodoi, Lemac, Marek, Măicăneanu. Antrenor: Adrian Bogoi.
CSO Filiași, repriza 1: Nedeianu – Calu, Lupu, Tereche, Duma – Dănuț Stancu, Costea (’20, Borneci) – Alin Stancu, Badea (’22, C. Dinu), Geanimu – Căle. Antrenor: Silviu Lung.
CSO Filiași, repriza a doua: Nedeianu (’87, Munteanu) – Toshi, Preda, Chiriță, Crușoveanu – Tudor, Borneci (’85, Calu) – Borhot, Geanimu (’67, David Stăiculescu), Chivu – Dinu.
Pentru Pandurii acesta a fost al treilea test, în primele reușind o victorie, 2-0 cu Internațional Bălești, și un egal, 1-1 cu Petrolul Bustuchin.
În ceea ce o privește pe CSO Filiași, gruparea doljeană abia a coborât de la munte, din cantonamentul de la Herculane, iar acesta a fost primul test. Următorul va avea loc pe 10 februarie împotriva liderului Ligii a IV-a Gorj, Petrolul Bustuchin.

Antrenorul celor de la CSO Filiași, Silviu Lung, s-a arătat mulțumit de cele arătate de elevii săi după acest prim joc, în special de partea secundă. Printre remarcații săi au fost Borneci, Toshi, Nedeianu și Borhot.

De partea cealaltă, pandurul Adrian Bogoi a fost mulțumit de jocul din prima parte, declarația sa putând fi urmărită în format video.

Pentru galerie foto, click aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS