10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Dragoș Bon: Putem să aducem un nou trofeu în vitrina clubului

Fotbal / Dragoș Bon: Putem să aducem un nou trofeu în vitrina clubului

Invitat la emisiunea Repriza de Sud, de la Radio Sud, antrenorul echipei de juniori sub 17 ani a Universității Craiova, Dragoș Bon, a vorbit despre realizările din prima parte a campionatului de la Liga Elitelor și a precizat că își dorește foarte mult să realizeze eventul cu puștii săi.
„Cu ajutorul conducerii clubului am adus jucători de valoare din Oltenia și din afara regiunii și asta o arată rezultatele. A fost o muncă grea, dar până acum a dat roade, iar selecția pe care am făcut-o se dovedește a fi foarte bună. În momentul de față, lotul nostru nu a suferit modificări, pentru că sunt mulțumit de aportul pe care l-au adus jucătorii pe care îi am la dispoziție. Lotul este echilibrat atât valoric, cât și pozițional. Suntem campionii de toamnă ai seriei de Vest, suntem calificați în sferturile Cupei României și obiectivul meu este să facem eventul. Am încredere în băieții pe care îi antrenez și cu multă muncă și determinare cred că putem să aducem un nou trofeu în vitrina clubului”, a afirmat Dragoș Bon, vorbind apoi și despre noutățile apărute în această iarnă.
„Am reușit să ne adaptăm destul de bine la sistemul 3-4-3, solicitat de Devis Mangia și folosit la prima echipă, dar și de cei de la U19, și cred că va da roade. Este normal ca tot ceea ce înseamnă Centrul de Copii și Juniori, piramidal, până la prima echipă, să folosească sistemul impus la cei mari, pentru ca jucătorii să poată să facă pasul mai sus fără probleme de adaptare. Acum a venit supervizor la noi, la republicani și Alessandro Zinnari și sper să ne împărtășească din experiența lui, să fie un plus pentru noi. La fel și noul supervizor de la grupele mici, Bruno Vienescu, care mi-a fost secund în perioada în care am antrenat-o pe CS Turnu Severin și am încercat să formăm acea academie cu investitorii aceia greci care voiau să preia clubul. Cu toții vrem să facem o treabă excelentă la Universitatea și să avem rezultate atât individual, cât și colectiv”, a mai spus Dragoș Bon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS