9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeciuri tari pentru echipele craiovene

Meciuri tari pentru echipele craiovene

Echipele masculine de baschet și volei de la clubul SCM Craiova vor avea meciuri tari duminică. Voleibaliștii vor juca pe teren propriu, de la ora 12.30 (DigiSport), în compania campioanei ACSVM Zalău, iar baschetbaliștii vor înfrunta în deplasare formația Steaua CSM Eximbank București, de la ora 14.15 (DigiSport).
La volei, în Polivalenta craioveană va fi o confruntare între campioana din sezonul trecut, Zalău, și formația vicecampioană – Craiova. Oltenii au avut un start bun de an, cu trei victorii consecutive, toate în minimum de seturi. Antrenorul Dan Pascu speră ca echipa să continue în aceeași notă: „Zalău este o echipă valoroasă, cu un buget semificativ, care vrea cupa și campionatul. Dacă, până în urmă cu zece ani, meciurile noastre cu Dinamo erau un adevărat derbi, acum, în ultimii ani, derbi reprezintă meciul Craiova – Zalău. Anul trecut am ratat campionatul la un punct, pierdut pe terenul lor, iar acum doi ani am ieșit campioni tot acolo, câștigând finala. Zalăul este favorită de data aceasta, dar noi suntem într-o creștere de formă și de încredere și sper să ne impunem“. Craiova se află pe locul șase, la șase puncte în spatele formației sălăjene, aflată pe locul patru.
În ceea ce privește meciul de baschet Steaua – Craiova, echipa olteană traversează o perioadă bună, cu patru victorii consecutive. SCM-U ocupă locul 7, cu 22 de puncte (un meci mai puțin disputat), iar bucureștenii se află pe locul trei, cu 26 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS