10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Cristi Bărbuț: Nu mă sperie cu nimic Dinamo! Băluță și Mitriță îi dau bătăi de cap fotbalistului bănățean

Fotbal / Cristi Bărbuț: Nu mă sperie cu nimic Dinamo! Băluță și Mitriță îi dau bătăi de cap fotbalistului bănățean

Unul dintre cei mai buni jucători de FIFA Playstation din lotul Universității Craiova, Cristi Bărbuț, a vorbit despre derbiurile purtate cu colegii săi în cadrul stagiului de pregătire din Antalya, mărturisind că doar căpitanul Alex Băluță și „magicianul” Alex Mitriță au reușit să-i pună mari probleme la fotbalul virtual.
„L-am bătut destul de ușor pe Nicușor la FIFA. Și pe Mateiu la fel. Am jucat și cu Băluță și Mitriță, dar aici victoriile au fost împărțite. Cu Mateiu și Bancu cred că m-am descurcat cel mai bine”, a spus Bărbuț, într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului.
Trecând la fotbalul „serios”, mijlocașul grupării din Bănie a catalogat stagiul din Turcia drept reușit și a punctat că își dorește să joace mai mult în partidele oficiale și să continue să marcheze.
„A fost un stagiu reușit în opinia mea. Este bine că nu au apărut accidentați și totul s-a terminat cu bine. Sunt fericit că am marcat cele două goluri cu Zaglabie Lubin, că echipa a câștigat, și am un moral bun. Sper să obținem cât mai multe puncte, iar în play-off să jucăm foarte bine și să strângem puncte. Nu mă sperie cu nimic Dinamo și sunt încrezător că putem să-i învingem. Sunt foarte entuziasmat de suporteri, mai ales acum de când a apărut noul stadion. Sunt încântat de ce am văzut la Universitatea Craiova și sunt sigur că ne vor ajuta și la meciul cu Dinamo. A fost o senzație extraordinară la meciul cu Viitorul, când am reușit să și marchez și tot stadionul se bucura și striga numele meu. Este ceva fantastic pentru un fotbalist. Ne dorim să avem un parcurs foarte bun și să obținem cel puțin un trofeu”, a declarat Cristi Bărbuț.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS