21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Bărbuț i-a făcut mat pe polonezii de la Zaglabie Lubin

Fotbal / Bărbuț i-a făcut mat pe polonezii de la Zaglabie Lubin

Universitatea Craiova a reușit o victorie frumoasă și concludentă, scor 2-0, în partida amicală disputată în compania echipei poloneze Zaglabie Lubin. Ambele goluri au fost marcate de Cristi Bărbuț, care a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, având multe acțiuni ofensive reușite.

La primul gol, Cristi Bărbuț a primit o pasă bună, pe culoar, de la Vali Constantin, a preluat și a șutat în portar, mingea i-a revenit și apoi a trimis în poarta goală (’34). Tot el putea majora avantajul la două goluri înainte de pauză, însă lobul din marginea careului a lovit transversala (’44).
Gruparea din Bănie și-a mai trecut în cont o bară în repriza secundă, prin Florin Borța, a pătruns pe stânga și a șutat bine, pe lângă portar, dar mingea a lovit bara din dreapta, iar apoi acțiunea s-a stins (’58).
Alb-albaștrii au făcut 2-0 tot prin Bărbuț, care a pus latul din fața porții la o pasă venită de pe dreapta, de la Mihăilă (’82).

Universitatea Craiova: Calancea (’80, Dică) – Datkovic (’55, Puțaru), Tiago, Briceag – Dimitrov, Zlatinski (’55, Enache), Bic, Borța – Bărbuț, Roman (’64, Markovic), Constantin (’61, Mihăilă). Antrenor: Devis Mangia.

Zaglabie Lubin: Leciejewski – Bonecki, Czerwinski, Jonczy, Kubicki – Mazek, Moneta, Pietrzak, Slisz – Szota, Tuszynski. Antrenor: Mariusz Lewandowski.

Acesta a fost al treile meci susținut de olteni în Antalya, în primele două bifând o înfrângere, 2-4 cu SV Meppen, și o victorie, 1-0 cu Lechia Gdansk. Tot astăzi, jucătorii Universității care nu au evoluat contra celor de la Zaglabie Lubin vor susține un joc de verificare în compania campioanei Bulgariei, Ludogorets Razgrad, meciul urmând să înceapă de la ora 17.00. Acesta ar fi ultimul test susținut de craioveni în Turcia, ei urmând să revină în țară mâine seară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS