24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Dominik Glavina l-a convins pe Mangia. Universitatea a obținut semnătura atacantului croat

Fotbal / Dominik Glavina l-a convins pe Mangia. Universitatea a obținut semnătura atacantului croat

Oficialii Universității Craiova au anunțat în această seară că au ajuns la un acord cu atacantul croat Dominik Glavina, pe care antrenorul Devis Mangia și membrii staff-ului său l-au testat în cadrul cantonamentului din Antalya.


„Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că l-a transferat pe atacantul croat Dominik Glavina, urmând ca acesta să îmbrace tricoul alb-albastru pentru cel puțin patru luni, cu opțiune de prelungire a contractului pe trei ani. Bine ai venit, Dominik și cât mai multe performanțe în familia Științei!
Născut pe data de 6 decembrie 1992 în localitatea croată Cakovec, noul vârf al echipei noastre a mai fost utilizat în trecut și ca mijlocaș ofensiv sau extremă. Înalt de 1,82 m., Dominik și-a început cariera de fotbalist profesionist la NK Varazdin (45 de meciuri, 10 goluri și două pase decisive), apoi s-a dus la Beitar Jerusalem (26 de meciuri, 3 goluri), Slaven Belupo (36 de meciuri, 7 goluri și 3 pase decisive), NK Inter Zapresic (39 de meciuri, 3 goluri și 5 pase decisive), iar în final la NK Rudar Velenje (39 de meciuri, 17 goluri). Nu este primul contact pe care noul vârf al echipei noastre îl are cu România. Aflat în echipa celor de la Varazdin, a jucat în anul 2011 în „dubla” din UEFA Europa League contra celor de la Dinamo București.
De asemenea, atacantul central are și 11 selecții în cadrul naționalelor de tineret ale Croației și un gol marcat pentru echipa Under-19 a țării sale“, se arată în comunicatul oltenilor.

Dominik Glavina este al doilea jucător transferat de Universitatea Craiova în această iarnă, primul fiind mijlocașul Ovidiu Bic, de la Gaz Metan Mediaș.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS