5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Ovidiu Bic: Visez la titlu!

Fotbal / Ovidiu Bic: Visez la titlu!

Transferat în această iarnă de la Gaz Metan Mediaș, mijlocașul Ovidiu Bic (foto centru) a declarat că se adaptează destul de ușor la Universitatea Craiova și este încântat că evoluează la o echipă cu pretenții la titlul de campioană și care are suporteri foarte mulți și pătimași.
„Mă simt foarte bine la Craiova, sunt fericit că am ajuns la această echipă și sper să realizez cât mai multe lucruri frumoase în tricoul alb-albastru. Pentru mine acest transfer este un mare pas înainte și trebuie să demonstrez că merit să joc la această echipă. Le doresc și celor de la Gaz Metan Mediaș să facă un retur mult mai bun, dar drumul meu s-a schimbat, am ajuns la Universitatea și sper să reușim să câștigăm cel puțin un trofeu. Visez la titlu! Concurența este puternică aici. Eu vreau să joc cât mai bine și dacă Mister (Devis Mangia – n.r.) o să considere că eu trebuie să fiu în primul unsprezece, o să joc“, a spus Ovidiu Bic.
Întrebat cum vede primul joc oficial, cel cu Dinamo, Ovidiu Bic s-a arătat optimist: „Știu că rivalitatea dintre Craiova și Dinamo este foarte mare și suporterii noștri vor fi alături de noi și sperăm să reluăm campionatul cu o victorie. Mă bucur foarte mult că am ajuns la o echipă cu suporteri foarte înfocați și vreau să le demonstrez că am venit să fac lucruri frumoase. Colegii m-au primit bine, sunt foarte de treabă și mă integrez ușor-ușor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS