21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Alex Mateiu: Bine că nu am pățit ceva!

Fotbal / Alex Mateiu: Bine că nu am pățit ceva!

Optarul Universității Craiova, Alex Mateiu, s-a arătat mulțumit cu victoria obținută în amicalul de ieri, cu Lechia Gdanski, dar mai ales că nu s-a lăsat cu accidentări grave ca urmare a jocului foarte dur prestat de polonezi.
„A fost o victorie de moral. Ne dorim la fiecare meci, fie el și amical, să câștigăm, să ne facem jocul, să evoluăm cât mai bine și astăzi (duminică – n.r.) am făcut un joc bun spre foarte bun. Am întâlnit o echipă foarte bună, cu talie mare, toți erau între 1,90 și 2 metri, și foarte agresivă. Dacă ar fi fost un meci oficial cred că luau foarte multe cartonașe roșii. Bine că nu am pățit ceva și că ne-am făcut un antrenament foarte bun“, a spus Mateiu, pentru site-ul clubului.
Întrebat despre partea secundă a Ligii I, mijlocașul Craiovei a spus că Universitatea are tot ce-i trebuie ca să încheie pe primul loc: „Ca să câștigăm campionatul nu cred că mai avem nevoie de ceva anume. Trebuie să fim toți apți, să nu mai avem suspendați și cu siguranță că o să facem jocuri mult mai bune decât în 2017. Sper să începem cu dreptul și să o ținem tot așa până la finalul campionatului. Niciodată nu ne-am dorit egalul, ci victoria și sper să scoatem maximum de la fiecare joc“.
Alex Mateiu a fost urmărit din tribune la meciul cu Lechia de către reprezentați ai naționalei României, fiind remarcatul acestora.
„Sunt foarte fericit că m-au remarcat cei de la națională. Sper să joc meci de meci bine și să fiu remarcat în continuare. Îmi doresc foarte mult să fiu convocat la amicalul cu Suedia, mai ales că se joacă la Craiova, dar acum mă gândesc la fiecare antrenament, la fiecare joc și îmi doresc să fiu sănătos“, a comentat Mateiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS