Acasă Sport Fotbal / Săndoi l-a luat pe Ciucă la FC Argeș

Fotbal / Săndoi l-a luat pe Ciucă la FC Argeș

-

Noul antrenor al divizionarei secunde FC Argeș, craioveanul Emil Săndoi, a început să-și „plombeze” echipa. Primul transfer al piteștenilor îl are în prim plan pe Mădălin Ciucă (foto, la minge), fotbalist care ultima dată a evoluat la UTA Arad. Originar din Băilești, Mădălin Ciucă (35 de ani) a început deja antrenamentele în „Trivale”, iar Săndoi are mare încredere în acesta.
„Mădălin este un jucător cu mare experienţă. Are peste 200 de meciuri jucate în Liga I şi a II-a. Este un profesionist desăvârşit şi poate deveni liderul echipei. L-am urmărit de mai mult timp şi pot spune că prin venirea lui completăm acel gol pe care îl aveam în centrul apărării. Sperăm să mai aducem jucători în toate compartimentele. Suntem în discuţii cu mai mulţi fotbalişti pentru a crea o echipă puternică. Sunt jucători tineri, dar şi fotbalişti care au ajuns la maturitatea sportivă. Îi vom anunţa după ce ne vom înţelege cu ei”, a spus Săndoi, pentru liga2.ro.
În cariera sa, Ciucă a mai jucat pentru Extensiv Craiova, FC Caracal, FC Universitatea Craiova, Gloria Bistrița, Gaz Metan Mediaș, Metalul Reșița, CSM Iași și UTA Arad.

ȘTIRI VIDEO GdS

Handbal (m) / Meci de trei puncte cu Arad

Handbaliştii de la Universitatea Craiova vor primi, în acest weekend, vizita formaţiei HC Beldiman Arad. Partida este programată duminică, de la...