6.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Sport Fotbal / Gustavo: Sper să pot face mai mult pentru echipă

Fotbal / Gustavo: Sper să pot face mai mult pentru echipă

-

Autor a 10 goluri în prima parte a campionatului, mijlocașul Gustavo di Mauro Vagenin, a declarat, pentru site-ul clubului Universitatea Craiova, că își dorește să facă și mai mult pentru echipă în bătăliile următoare din Liga I. Acesta s-a declarat un familist convins, a mărturisit cum reușește să scape de stres și a dezvăluit că este superstițios și intră întotdeauna pe teren cu piciorul drept.

„Mă simt bine, a fost un cantonament bun până acum și cred că suntem pregătiți pentru meciul următor. Mă bucur foarte mult că am marcat zece goluri și sper să pot face mai mult pentru echipă în partea a doua a campionatului. Pentru mine este o bucurie când înscriu, la fel și pentru suporteri, pentru familie. Înaintea unui meci sunt foarte concentrat, mă rog mult în vestiar și când intru pe teren pășesc cu piciorul drept. Uneori mai pun și muzică braziliană în vestiar, pentru că este puțin mai veselă și asta ne ajută pe toți. Cu Dinamo va fi greu în primul meci, întâlnim o echipă bună, dar ne pregătim bine și mergem să câștigăm. Suporterilor noștri le transmis să vină la București la meciul cu Dinamo, pentru că suportul lor este foarte important”, a spus Gustavo.
„În afara terenului cred că sunt foarte fericit, mă distrez cât pot, vorbesc des cu familia mea chiar dacă sunt departea de ea și îmi vizitez fratele în Bulgaria și sora în Germania, pentru că acolo locuiesc. Sunt un familist în general”, a completat mijlocașul brazilian al Universității.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.