Acasă Sport Fotbal / „GP” Craiova, victorioasă la Slatina în fața LPS-ului

Fotbal / „GP” Craiova, victorioasă la Slatina în fața LPS-ului

-

Formația de juniori sub 19 ani a Academiei „Gică Popescu” a început cu dreptul seria jocurilor de verificare din această perioadă precompetițională. Trupa lui Gică Barbu (foto) s-a impus categoric, scor 7-2 (2-1), în amicalul susținut vineri, pe terenul sintetic de lângă Stadionul „1 Mai” din Slatina, în fața colegei de serie LPS Slatina. Golurile „școlarilor” au fost marcate de Preda (2), Cazan (2), Lambu, Baciu și Zanfir.

Antrenorul lui „GP” Craiova, Gică Barbu, a testat în acest meci o serie de jucători noi, primul unsprezece arătând astfel: Mânăileanu (CSJ Știința U Craiova) – Năzdrăvanu, Păduraru, Pătra (CSJ), Baraschi (CSS Slatina) – Baciu, Zanfir, Toboș – Lambu, Butoi, Preda. Pe parcurs au mai intrat: Udrea – Lăzărescu, Lucian Ion (CN „Gib Mihăescu” Drăgășani), Ghiță, Pîrvuleasa, Ghițulescu, Cazan și Cristi Mihai (CSS Slatina).

„A fost un joc bun, de pregătire, și încercăm să mai parafăm unul pentru sâmbăta viitoare. Până atunci lucrăm să ne îmbunătățim partea fizică și încercăm să stabilim și un stagiu de pregătire montan”, a declarat Gică Barbu, pentru GdS.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.