Acasă Sport Fotbal / Jovan Markovic a revenit sub comanda lui Mangia

Fotbal / Jovan Markovic a revenit sub comanda lui Mangia

-

Atacantul Universității Craiova, Jovan Markovic, a participat zilele trecute la o acțiune a naționalei României U17, mai exact într-o dublă amicală în compania Turciei, pe unul dintre terenurile din Antalya. Într-unul din jocuri Markovic a purtat și banderola de căpitan. Acesta a revenit între timp sub comanda lui Devis Mangia și a vorbit despre experiența petrecută sub tricolor.


„Am revenit în cantonamentul Universității Craiova, sunt foarte fericit că sunt aici și aștept cu nerăbdare reluarea campionatului. A fost o onoare pentru mine să îmbrac tricoul naționalei României și sper să o fac și pe viitor. A însemnat foarte mult postura de căpitan, îmi dă încredere. Îmi doresc să joc cât mai multe minute în tricoul Universității Craiova și să câștigăm Cupa României sau campionatul”, a declarat Jovan Markovic, pentru site-ul oficial la grupării alb-albastre.

ȘTIRI VIDEO GdS

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume, datorită simetriei sale faciale, analizată cu ajutorul unei formule matematice preluate de la grecii antici, surclasând artiste precum Beyoncé, Amber Heard, Ariana Grande, Kate Moss și Cara Delevingne, potrivit mirror.co.uk.