21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Craiovenii sunt aproape de un transfer tare. I se pregătește o concurență puternică lui Calancea

Fotbal / Craiovenii sunt aproape de un transfer tare. I se pregătește o concurență puternică lui Calancea

Oficialii Universității Craiova nu au încheiat campania de achiziții, dar întâmpină probleme în concretizarea discuțiilor cu fotbaliștii doriți. Unul dintre jucătorii pe care îi vrea Devis Mangia pentru partea secundă este un conațional care evoluează în Serie A. Gianluca Di Marzio, cunoscutul jurnalist italian, scrie pe site-ul său că oltenii sunt interesaţi de Andrea Seculin, portarul celor de la Chievo. Conform sursei citate de Telekom Sport, oficialii Craiovei au demarat negocierile, iar şansele să se efectueze mutarea sunt foarte mari.
Andrea Seculin are 27 de ani și 1,90 metri şi a fost crescut la Fiorentina. A fost în lotul echipei „viola“ timp de un sezon, 2010-2011, atunci când era şi Adrian Mutu acolo. După experienţa la Fiorentina, a fost împrumutat două sezoane la Juve Stabia. Din 2013 este jucătorul lui Chievo, formaţie care se află pe locul 13 în Serie A. Seculin are şi patru selecţii la naţională U21 a Italiei.
Andrea Seculin este evaluat de transfermarkt.de la 400.000 de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS