21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAxinia crede că Juncu va reuși în Bănie

Axinia crede că Juncu va reuși în Bănie

Adrian Juncu (foto, la minge), jucător adus în această iarnă la Universitatea Craiova de către managerul Centrului de Copii și Juniori, Silviu Bogdan, se bucură de o susținere puternică din partea unuia dintre antrenorii săi din trecut, Florin Axinia, un fost jucător important al Ceahlăului Piatra Neamț. Axinia este cel care l-a descoperit pe Adrian Juncu și crede că acesta se va descurca la gruparea din Bănie.
„Cei de acolo vor avea multă răbdare cu el. Din punct de vedere fizic, Adi este deja pregătit, dar îi va mai trebui o perioadă de acomodare. Trecerea de la nivelul juniorilor în grupul seniorilor este uneori anevoioasă, reprezintă un pas foarte mare, dar şi cel mai important. Este un jucător pe care îl antrenezi cu ușurință, este ambiţios, ascultător şi muncitor, capabil de a ajunge la o echipă mult mai valoroasă decât Universitatea Craiova. Când îi spuneam că are valoare de a ajunge la o echipă mare, de nivelul primei ligi interne, nu mă credea. Iată că timpul mi-a dat dreptate acum“, a declarat Florin Axinia, pentru realitateamedia.ro.
Juniorul Adrian Juncu are 19 ani și este un fundaș stânga originar din Piatra Neamț, cooptat de olteni de la FC Ardealul și a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil cinci sezoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS