24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis / Finala de la Shenzhen dintre Halep şi Siniakova, mutată în sală. Update: Halep și-a adjudecat trofeul

Tenis / Finala de la Shenzhen dintre Halep şi Siniakova, mutată în sală. Update: Halep și-a adjudecat trofeul

Finala turneului de la Shenzhen, dintre liderul mondial Simona Halep şi jucătoarea cehă Katerina Siniakova, cap de serie numărul şase şi locul 47 WTA, a fost mutată în sală, din cauza ploii. Meciul va începe la 12.40, însă nu va fi televizat şi va avea loc fără spectatori, informează Mediafax.
Din cauza vremii nefavorabile, partida dintre Halep şi Siniakova, programată sâmbătă, de la 08.00, a fost amânată de mai multe ori, iar în cele din urmă organizatorii au hotărât să o mute într-o sală care nu este dotată cu tribune şi condiţii de televizare.
Halep şi Siniakova se vor întâlni în finala de dublu, programată după cea de simplu, tot în sală. Cuplul format din Simona Halep şi Irina Begu va înfrunta perechea Barbora Krejcikova / Katerina Siniakova (Cehia), cap de serie numărul unu.
Potrivit organizatorilor, fanii care aveau bilete pentru aceste meciuri îşi vor primi banii înapoi.

Update: Simona Halep a învins-o pe Katerina Siniakova, scor 6-1, 2-6, 6-0, şi a cucerit trofeul de la Shenzhen pentru a doua oară în carieră, după ce mai triumfase şi în anul 2015.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS