19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPrimul meci al Craiovei cu Todorov pe bancă

Primul meci al Craiovei cu Todorov pe bancă

Alexander "Aco" Todorov antrenează de scurt timp echipa craioveană
Alexander „Aco” Todorov antrenează de scurt timp echipa craioveană

Echipa masculină de baschet SCM-U Craiova va disputa duminică primul meci oficial din 2018. Oltenii vor primi vizita formaţiei BC Mureş, de la ora 19.00, în cadrul etapei a 13-a din Liga Naţională.
Oltenii au pierdut ultimele trei jocuri din 2017, neavând antrenor principal pe bancă, după ce israelianului Rami Hadar îi expirase viza de şedere în ţara noastră. Cum problema lui Hadar nu s-a rezolvat, conducătorii clubului SCM au apelat la o variantă pe termen scurt, iar în ultimele zile din anul trecut l-au adus la echipă pe macedoneanul Aleksandar „Aco“ Todorov. Acesta are 44 de ani, deţine paşaport bulgar şi va sta pe bancă în calitate de director tehnic.
În afară de modificarea de la nivelul băncii tehnice, lotul SCM-U este acelaşi, chiar dacă după victoria cu Dinamo, de la începutul lunii decembrie, Marius Toma, managerul echipei, promitea schimbări, nemulţumit fiind de prestaţia, dar mai ales de atitudinea unor jucători.
Începutul de an 2018 găseşte echipa craioveană pe locul 9, cu 14 puncte (4 victorii, 6 înfrângeri), dar trebuie precizat că SCM-U are două meciuri mai puţin disputate, după ce partidele cu Phoenix Galaţi şi Poli Iaşi au fost amânate.
Echipa SCM-U Craiova din acest sezon este văzută de specialişti ca o enigmă, în sensul că are câţiva jucători cu nume în lot (Goran Martinic – lider în campionat la eficienţă, Ivan Siriscevic – lider în campionat la puncte marcate, Nemanja Aleksandrov), cel mai bun atac din campionat, dar și cea mai slabă apărare. Craiova are eşecuri pe linie în meciurile din deplasare, iar acasă – trei victorii şi o înfrângere).
BC Mureş ocupă locul 8, la un punct în fața celor de la SCM-U. În tur, mureşenii s-au impus cu scorul de 78-75.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS