20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Becali s-a resemnat în privința transferului lui Băluță

Fotbal / Becali s-a resemnat în privința transferului lui Băluță

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a conștientizat că nu-l poate „smulge” pe căpitanul Universității Craiova, Alex Băluță, de la gruparea alb-albastră. Latifundiarul din Pipera a oferit omologilor din Bănie suma 2,5 milioane de euro ca ultim preț pentru cedarea decarului, dar oltenii au refuzat. Băluță are o clauză de reziliere de trei milioane de euro, însă Becali a anunțat astăzi că nu vrea să o achite.
„Eu fac transferuri, dar am vorbit cu specialişti. Oamenii mi-au zis că dau bani degeaba. Să dai trei milioane pe un jucător în România e nebunie. Hai să zicem că dau, dar ce facem după, că se învaţă toţi să ceară de la Becali”, a declarat Becali, la Digi Sport.
Alex Băluţă mai are contract cu Universitatea Craiova până în 2021, astfel că Becali nu poate negocia direct cu el, ci trebuie să trateze mai întâi cu oficialii clubului alb-albastru. El este însă convins însă că în cazul în care se răzgândi și va achita clauza de reziliere a lui Băluță, căpitanul Craiovei ar accepta să semneze cu FCSB.
„Nu există pe globul ăsta un om care să nu vrea să plece de 8.000 la 20.000. Trebuie să fii prost, iar Băluţă nu e prost. Eu vă spun că el nu are viitor la Craiova, nu are unde să plece. Ok, el e jucător bun, o să răzbească, dar nu va fi un viitor strălucit”, a mai spus Becali.

„Nu cred că se duce niciodată Băluţă la FCSB. E cu sufletul la Craiova şi nu va trăda echipa pentru FCSB. Ar fi minunat să vină la Krasnodar. Nu am regretat niciodată că nu m-am dus la FCSB, regret doar că n-am fost pe teren cu CFR Cluj”, a spus Andrei Ivan, fost jucător al Științei, pentru Telekom Sport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS