14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Firțulescu a dat de greu! S-a accidentat grav și va sta pe „bară“ șase luni

Fotbal / Firțulescu a dat de greu! S-a accidentat grav și va sta pe „bară“ șase luni

Fotbalistul craiovean Dragoș Firțulescu a avut parte de un final de an de coșmar. Legitimat la formația bulgară Beroe Stara Zagora, fostul jucător al FC Universitatea Craiova și Pandurii Târgu Jiu a fost nevoit să se opereze după o accidentare teribilă și va trebui să uite de fotbal o bună perioadă.

„M-am operat la ligamentul încrucișat anterior. S-a rupt când a intrat un adversar prin alunecare, am simțit cum a trosnit ceva. Este cea mai grea perioadă din cariera mea și cea mai gravă accidentare. A venit cum nu se putea mai prost, îmi mergea bine aici, la Beroe, am jucat 17 meciuri din 18. Ce să mai zic, sunt pozitiv, ăsta e fotbalul. Dacă eram pianist nu mă loveam la picioare“, a spus Firţulescu, pentru GSP. „Operaţia a fost foarte dificilă, dacă nu o făceam nu mai puteam să fac niciodată sport. Am avut foarte mult noroc cu doctorul Toni Georgiev, operația a fost un succes. Doctorul spune că trebuie să stau șase luni, dar la ce ambiție am sunt sigur că pot să fiu apt de joc și în cinci luni“, a mai spus jucătorul de 28 de ani.


Dragoş Firţulescu a jucat fotbal la FC Universitatea Craiova, FC Caracal, Jiul Petroşani, Alki Larnaca, ASA Târgu Mureş, Universitatea Cluj, FC Olt Slatina, UTA Arad, Kaposvári Rákóczi FC, Dinamo Bucureşti, CSM Râmnicu Vâlcea şi Pandurii Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS