6.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Sport Handbal (f): SCM Craiova a remizat cu Măgura Cisnădie. Craiovenii acuză arbitrajul

Handbal (f): SCM Craiova a remizat cu Măgura Cisnădie. Craiovenii acuză arbitrajul

-

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a încheiat la egalitate, scor 24-24, partida din deplasare cu Măgură Cisnădie, disputată astăzi, în cadrul etapei a zecea din Liga Florilor. Zeljka Nikolic a marcat golul egalizator în ultima secundă.

SCM Craiova nu a primit nici o aruncare de la 7 metri, dar a primit, în schimb, mai multe eliminări de două minute.

Motiv pentru care oficialii craioveni au acuzat la finalul partidei maniera de arbitraj. „Este o seară tristă, o ruşine pentru handbalul românesc acest cuplu de arbitrii împreună cu observatorul partidei”, s-a limitat să spună antrenorul principal al oltencelor, Bogdan Burcea.

Arbitrii întâlnirii au fost Harabagiu şi Stănescu, din Dâmboviţa, iar observator a fost Dobre.

Pentru Craiova au evoluat: Dumanska, Stanciu – Florianu 6, Nikolic 5, Țicu 4, Șelaru 4, Vizitiu 2, Rădoi 2, Pricopi.

Aceasta a fost ultima etapă disputată în 2017. SCM Craiova a acumulat 20 de puncte şi se menţine pe locul doi, dar nu s-au disputat toate meciurile din această etapă.

Daniela MITROI-OCHEA
Daniela MITROI-OCHEA
Lucrează în presa sportivă din 2002 şi de-a lungul timpului a reuşit să le ia interviuri mai multor campioni. Crede că jurnalismul sportiv este cea mai frumoasă meserie.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.