5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDănuț Stancu revine cu forțe proaspete la Filiași

Dănuț Stancu revine cu forțe proaspete la Filiași

CSO Filiași nu are o misiune ușoară în runda a șasea din Liga a III-a, seria 4, urmând să întâlnească vineri, de la ora 17.00, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, echipa Centrului Național de Pregătire Timișoara. Antrenorul grupării doljene, Victor Naicu, nu concepe alt rezultat în afară de victorie și anunță debutul mijlocașului Dănuț Stancu, jucător cooptat în vară, dar care a suferit o fisură la peroneul piciorului stâng în amicalul susținut de CSO la Horezu, cu Flacăra.
„Trebuie să ieșim bine din meciul ăsta. Echipa adversă are mulți tineri valoroși, are două victorii, a pierdut greu, în minutul 90+3 la Reșița, care vrea să promoveze, deci trebuie să fim atenți. Nu mai sunt probleme de lot. A revenit și Dănuț Stancu și probabil că îi voi da câteva minute să joace. Vrem victoria și vom face tot ce ne stă în putință să o obținem“, a declarat antrenorul Victor Naicu.
Contactat de GdS, Dănuț Stancu a afirmat că abia așteaptă să intre pe teren și speră să-și ajute echipa să câștige. „Sper să joc 20-30 de minute. A trecut greu recuperarea asta, a durat cam două luni, dar acum sunt bine. M-am pregătit normal în ultimele două săptămâni și abia aștept să intru și să joc, să-mi ajut echipa. Va fi un meci greu, cu o selecționată de copii buni din zona Timișoarei, deci e clar că vor să se afirme. Noi o să tratăm serios meciul și trebuie să câștigăm“, a punctat Dănuț Stancu.
Partida CSO Filiași – CNP Timișoara va fi arbitrată de Cristian Anghelina (Câmpulung Muscel), ajutat de Andrei Ciuciu (Piteşti) și Mihai Marian Ionescu (Suseni), observatori fiind desemnați Marcel Savaniu (Braşov) și Ionel Catană (Motru).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS