24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenia Junior promite un sezon excelent (galerie foto)

Oltenia Junior promite un sezon excelent (galerie foto)

Ștefan Sandi (în roșu) și colegii săi au obținut o victorie frumoasă în fața alb-albaștrilor lui Nelu Petrișor (Foto: Alexandru Vîrtosu)
Ștefan Sandi (în roșu) și colegii săi au obținut o victorie frumoasă în fața alb-albaștrilor lui Nelu Petrișor (Foto: Alexandru Vîrtosu)

Echipa de fotbaliști născuți în anii 2007 și 2008 de la clubul craiovean Oltenia Junior și-a propus să realizeze un sezon memorabil, iar startul noii ediții a Campionatului Județean a fost făcut în forță. După victoria cu 3-1 din runda inaugurală de pe terenul celor de la FEFS Craiova, puștii lui Adi Troacă au învins categoric luni seară, scor 4-0, pe stadionul „Electroputere“ din Valea Roșie, pe CS Universitatea Craiova, grație golurilor marcate de Alex Ghencioiu (25, 34), Ștefan Sandi (36) și Davis Zană (49). Gazdele au irosit și o lovitură de pedeapsă la 0-0, Gabriel Ciobanu izbucnind în lacrimi după ce a șutat peste poartă, însă arbitrul Alin Nica a reușit să-l remonteze (15).
Oltenia Junior E: Fernando Ilie – Gabriel Ciobanu, Lucas Mihai, Andrei Lică, Alex Carauleanu, Alex Ghencioiu, Mihai Udrescu, Mihai Arnăutu, Ștefan Sandi, David Zană, Ayan Buzatu. Rezerve: Mihail Potîrniche, Raul Tudorache, Cristian Brînzan. Antrenor: Adi Troacă.
CS Universitatea Craiova E: Matei Vancea – David Naidin, Andrei Forțan, Luca Chimoiu, Ștefan Afronie, Mihai Băloi, Andrei Cîrciumaru, Andrei Antonie, Giovani Dumitru, David Burcea, Constantin Ene. Rezerve: Eric Pîrvescu, Răzvan Purcărelu. Antrenor: Nelu Petrișor.
Au arbitrat: Alin Nica, Romeo Căldăraru.

„Sperăm să fim din ce în ce mai buni“

Antrenorul juniorilor de la Oltenia, Adi Troacă, și-a felicitat elevii pentru succesul înregistrat și a afirmat că își dorește să atace primele două locuri din seria 1.
„Felicit toți copiii pentru evoluția avută. Au jucat cu ambiție, determinare și asta a condus la acest rezultat de 4-0. Mă interesează să practice un fotbal colectiv și astfel vor veni și rezultatele și cu siguranță vor progresa de la meci la meci. Sper să continuăm tot așa, chiar dacă ne așteaptă un campionat cu foarte multe etape și cu adversari buni. Îmi doresc să fim din ce în ce mai buni cu fiecare meci susținut. Obiectivul nostru pentru campionatul în curs este să formăm o echipă competitivă, iar dacă vom putea să terminăm în primele două locuri și să participăm la turneul zonal, cu siguranță va fi ceva extraordinar“, a declarat Adi Troacă, pentru GdS.
Nica a îmbrăcat echipamentul de arbitru

Un lucru de menționat este faptul că întâlnirea dintre Oltenia Junior și CS Universitatea a fost arbitrată de portarul lui CSO Filiași, Alin Nica, acesta intrând de curând în corpul fluierașilor din cadrul Comisiei Județene de Arbitri (CJA) Dolj.
„Nu am schimbat definitiv echipamentul de portar cu cel de arbitru. Am mai încercat arbitrajul prin 2012, dar am renunțat repede. Îmi place să stau mult pe terenul de fotbal și am decis să reiau această activitate și mi-a făcut plăcere să oficiez acest joc de copii. E mai grea meseria de arbitru. Nu se pune problema să renunț la cariera de jucător, ne așteaptă o serie de meciuri dificile la CSO Filiași și sunt foarte concentrat“, a punctat Alin Nica.

Click aici pentru galerie foto.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS