21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Trupa lui Naicu a capotat cu Șirineasa

Fotbal / Trupa lui Naicu a capotat cu Șirineasa

Formația CSO Filiași nu a reușit să contabilizeze nici un punct din deplasarea de sâmbătă, de la Petroșani, fiind învinsă, scor 0-1, de ACS Șirineasa, liderul seriei a patra, în etapa a 5-a din Liga a III-a. Unicul gol al meciului a fost reușit de Octavian Vasile, în minutul 35.

Președintele grupării doljene, Florin Spînu, a declarat că rezultatul este nedrept și nu reflectă jocul din teren, considerând că și arbitrajul a fost slab și favorabil gazdelor.

„În prima repriză nu ne-am făcut jocul nostru, nu am reușit mare lucru, dar în partea secundă am avut destule ocazii de poartă, dar nu am știut să profităm de ele. Arbitrajul a fost slab, a permis tragerile exagerate de timp ale gazdelor, a arătat patru minute de prelungiri și a lăsat doar unul… A fluierat înainte să executăm noi o lovitură liberă din apropierea careului, de ne-a lăsat fără cuvinte. Am pierdut, dar eu cred că un rezultat de egalitate era mai aproape de adevăr“, a declarat Florin Spînu.

Antrenorul lui Victor Naicu a început meciul cu următorii: Nedeianu – Calu, Preda, Tereche, Crușoveanu – Geanimu, Tudor, Borneci, Neacșu – Badea, Dinu. Pe parcurs au mai intrat: Chivu, Borhot și Papa.

În urma acestui eșec CSO Filiași a coborât un loc, până pe cinci, iar în runda următoare va evolua pe teren propriu, mai exact pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, în fața Centrului Național de Pregătire Timișoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS