14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportPapură urcă în „grad“

Papură urcă în „grad“

Antrenorul echipei secunde a CS Universitatea Craiova, Corneliu Papură, apreciază formația „satelit“ a grupării AFC Hermannstadt, pe care elevii săi o vor întâlni vineri, de la ora 17.00, în deplasare, în cadrul etapei a patra din Liga a III-a, seria 4, dar speră la obținerea unui nou rezultat pozitiv.
„Va fi un meci dificil, Hermannstadt II este o echipă bună, cu copii buni și destul de organizată, iar dacă mai primesc fotbaliști și de la echipa mare nu o să ne fie ușor. Dar și noi suntem buni, avem tineri valoroși în lot și mergem cu încredere la Sibiu. Sper să obținem rezultate bune, ca și până acum, să rămânem neînvinși. Nu primim fotbaliști de la echipa mare nici pentru acest joc, pentru că noi plecăm de dimineață și lotul celor mari nu este definitivat. În plus, o să-i avem suspendați în continuare pe Buzan și Enache, pentru că ar fi a doua etapă în care stau, după cartonașele roșii pe care le-au încasat la Lugoj“, a declarat antrenorul alb-albaștrilor mici, pentru GdS.
De menționat faptul că Papură a fost numit director tehnic al Centrului de copii și juniori al CS Universitatea Craiova, el ocupând astfel oficial locul rămas vacant după plecarea lui Dumitru Barbu.
„Nu se schimbă datele problemei cu absolut nimic. Eu rămân să antrenez la echipa a doua“, a comentat Papură.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS