11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Nicolae Tilihoi: Sper să le mai tăiem „câinilor“ puțin din coadă!

Fotbal / Nicolae Tilihoi: Sper să le mai tăiem „câinilor“ puțin din coadă!

CS Universitatea Craiova se pregătește intens pentru derbiul cu Dinamo, programat sâmbătă, de la ora 20.30, pe stadionul „Municipal“ din Severin, iar în tot acest timp susținătorii alb-albaștrilor analizează șansele unui succes. Calcule își face și Nicolae Tilihoi (foto). Fostul component al Craiovei Maxima are un „aer“ optimist și consideră că trupa lui Devis Mangia nu are voie să dezamăgească.
„Competiția vieții noastre este cu Dinamo. Trebuie să demonstrăm că suntem o echipă valoroasă și că merităm un loc în primele trei echipe. Exclud orice sincopă cu Dinamo! Va fi un meci greu, asta e clar, dar trebuie să câștigăm sâmbătă, pentru că suntem valoroși și avem sânge de olteni. ”Câinii” vor veni foarte motivați la Severin, pentru că vin după înfrângerea cu Timișoara, dar noi trebuie să fim și mai mobilizați, să știm ce avem de făcut și să ne impunem într-o atmosferă frumoasă la Severin. Repet, aștept cu mare interes acest joc și sper să le mai tăiem ”câinilor” puțin din coadă“, a declarat „Limbă“, pentru GdS.
Tilihoi a vorbit și despre înfrângerea suferită la Cluj și a dezvăluit care sunt jucătorii care îi plac în momentul de față: „Înfrângerea cu CFR este copilărească, iar arbitrajul a fost sub orice critică. Nu poți să nu dai un arbitru FIFA la un derbi între locul întâi cu locul doi și asta o spune regulamentul. Nu trebuia să ni-l dea pe rătăcitul de Comănescu, care a făcut greșeli mari. Eliminarea lui Ferreira a fost aiurea, s-a luat după ce i-a spus tușierul… Nu meritam asta. Jocul echipei este în creștere. Băieții încearcă să practice un fotbal modern, dar, ca la oricare echipă, mai sunt și probleme. Cel mai mult îmi plac Mitriță și Băluță, iar de la restul aștept să ne arate mai mult fotbal de calitate, pentru că au venit jucători buni cred eu“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS