11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBadea mizează pe Craiova în lupta cu CFR

Badea mizează pe Craiova în lupta cu CFR

CS Universitatea Craiova pregătește în liniște derbiul cu CFR Cluj, programat duminică, de la ora 20.30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“, iar optimismul este mare în rândul fanilor din Bănie, care apreciază faptul că trupa lui Devis Mangia nu a pierdut în cele opt etape consumate până acum.
Directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, Pavel Badea, consideră că alb-albaștrii pot obține un rezultat pozitiv în Gruia, justificând ideea prin valoarea lotului și plusul de omogenitate.
„Va fi un meci dificil, asta e clar. Acum vom vedea dacă la nivel de campionat intern suntem buni sau nu, pentru că CFR Cluj este o echipă competitivă, cu pretenții exprimate public, un contracandidat serios în lupta pentru podium la care ne-am înscris și noi. Anul acesta, Clujul își dorește campionatul, deci e clar că va fi un meci cu mare încărcătură, pentru că joacă primele două clasate ale Ligii I. Ne dorim victoria, dar ar fi bun și un punct în Gruia, însă numai în urma unui joc bun. Formaţia noastră are o mână de jucători care evoluează de mult timp împreună și pot da imaginea unei omogenități, iar cei veniți de curând se pliază pe jocul echipei. Și pentru că tot vorbeam de omogenitate, acesta este unul dintre avantajele noastre în lupta cu CFR Cluj, care a schimbat în această vară aproape tot lotul. Din punct de vedere valoric, eu nu consider că CFR Cluj este peste noi, din contră“, a declarat fostul mijlocaș al Craiovei, pentru GdS.
„Avem o echipă competitivă“

Badea a vorbit și despre achizițiile făcute de gruparea din Bănie în vară, apreciind investițiile și calitatea jucătorilor aduși. „Trebuie să fim cinstiți și să recunoaștem că jocul nu este încă la nivelul dorit de noi, dar s-au obținut puncte importante și ne bucurăm că suntem acolo sus. S-a investit serios în această vară în echipă și au venit jucători de bună calitate, iar asta îmi dă speranțe pentru viitor. Sperăm ca roadele să se arate în urma acestei campanii bune de transferuri. Avem o echipă competitivă la ora actuală și trebuie doar să confirme“, a punctat Pavel Badea. Antrenorul Devis Mangia nu va putea miza în Ardeal pe fundașul croat Hrvoje Spahija, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. În Gruia ar putea debuta însă conaționalii săi, aduși la începutul acestei săptămâni, în speță Ivan Martic și Niko Datkovic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS