3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportÎn semifinalele US Open sunt 4 americance

În semifinalele US Open sunt 4 americance

Semifinalele probei de simplu feminin din cadrul Openului Statelor Unite vor fi anul acesta 100% americane, lucru care nu s-a mai întâmplat din 1981 la ultimul turneu de Mare Șlem al anului, după cum subliniază site-ul WTA.

Miercuri seara, în ultimul sfert de finală al competiției de la Flushing Meadows, americanca Madison Keys, cap de serie numărul 15, a învins-o în două seturi simetrice, 6-3, 6-3, pe estoniana Kaia Kanepi, după doar 69 minute de joc

Keys se va lupta pentru un loc în finală cu compatrioata sa CoCo Vandeweghe, care a reușit să o elimine pe principala favorită, Karolina Pliskova, de care a dispus cu 7-6 (7/4), 6-3, detronând-o cu această ocazie din fruntea ierarhiei tenisului feminin, care va fi ocupată începând de luni de spaniola de origine venezueleană Garbine Muguruza.

În cealaltă semifinală de la US Open, „veterana” Venus Williams o va înfrunta pe mai tânăra sa compatrioată Sloane Stephens.

Cea mai mare dintre surorile Williams a acces cu această ocazie pentru a 23-a oară în cariera sa în penultimul act al unei competiții de Mare Șlem.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS