14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / CS Universitatea Craiova s-a despărțit de Alex Barthe. Oltenii tratează cu Niko Datkovic

Fotbal / CS Universitatea Craiova s-a despărțit de Alex Barthe. Oltenii tratează cu Niko Datkovic

Oficialii CS Universitatea Craiova și fundașul Alexandre Barthe au decis de comun acord încetarea raporturilor contractuale.

„Motivul despărțirii l-a constituit faptul că jucătorul și-a exprimat dorința de a fi cât mai aproape de familie. Clubul nostru îi respectă decizia și îi dorește mult succes în carieră“, se arată într-un comunicat al grupării din Bănie.

Venit la CS Universitatea Craiova în ianuarie 2017 din postura de jucător liber de contract, fundașul central în vârstă de 31 de ani a îmbrăcat tricoul alb-albastru de șaisprezece ori.

Barthe, care este căsătorit cu o bulgăroaică și locuiește în țara vecină, a semnat vineri seară cu ȚSKA Sofia. Francezul a mai evoluat în Bulgaria între 2008 și 2017, la Litex Loveci și Ludogorets Razgrad.

În locul lui Barthe la CS Universitatea ar putea fi legitimat Niko Datkovic, un croat de 24 de ani și 1,90 metri, aflat sub contract Spezia. Datkovic este evaluat la 700.000 de euro și a mai evoluat pentru Rijeka și Lugano, fiind totodată un „abonat“ al loturilor naționale de juniori ale Croației.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS