8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Luceafărul Oradea se desființează!

Fotbal / Luceafărul Oradea se desființează!

Divizionara secundă Luceafărul Oradea se va retrage din campionat după numai patru etape consumate, a afirmat antrenorul secund Florentin Petre.
„Am fost anunţaţi de patron că echipa se desfiinţează. Probabil a fost supărat pe evoluţia jucătorilor şi pe faptul că nu a primit bani de la autorităţile locale. Jucătorii au şi ei o mare parte de vină pentru că am condus şi apoi am pierdut. Decizia e clară, jucătorii predau echipamentul, iar mâine rezolvăm toate problemele, închidem totul. Din punct de vedere financiar nu îmi fac probleme. S-a dorit promovarea, a fost un proiect serios, dar asta este, noi să fim sănătoşi”, a declarat, pentru digisport.ro, antrenorul secund al Luceafărului, Florentin Petre.
În ultimul meci, de miercuri, Luceafărul a condus-o cu 2-0 la pauză pe Dacia Unirea Brăila pe teren propriu, însă a pierdut incredibil la final, scor 3-4.
În condiţiile desfiinţării lui FC Bihor, din 2016, fotbalul bihorean mizează acum totul pe reînfiinţata Club Atletic Oradea, care s-a înscris din această vară în Liga a V-a, după ce dispăruse în 1963. CAO a renăscut în această vară, primeşte sprijin financiar şi din partea autorităţilor locale şi evoluează pe stadionul principal al oraşului, Iuliu Bodola, cu o capacitate de 18.000 de locuri. Club Atletic Oradea a cucerit titlul atât în România, în 1949, cât şi în Ungaria, în 1944.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS