12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Satelitul“ a câştigat amicalul cu CSO Filiaşi (galerie foto)

„Satelitul“ a câştigat amicalul cu CSO Filiaşi (galerie foto)

Echipa secundă a CS Universitatea Craiova s-a impus, scor 3-1, în amicalul disputat sâmbătă dimineață, pe stadionul „Extensiv“, în compania colegei din Liga a III-a, CSO Filiaşi.
Oaspeții au început bine meciul şi au avut şansa deschiderii scorului prin căpitanul Fabian Cruşoveanu, care a irosit o lovitură de pedeapsă obținută de Borhot, după un fault al lui Trocan (‘19).
Alb-albaştrii lui Corneliu Papură au punctat prima dată prin Cătălin Ion, care a reluat cu capul de la şase metri o centrare din corner executată de Petre (‘37, 1-0).
Filieşenii au avut şansa egalării prin Alin Pîrvuică, dar lovitura acestuia de cap a lovit transversala (‘41).
La pauză a fost 2-0, după ce Frăsineanu a pus latul de la trei metri la o pasă a lui Alex Popescu (‘43, 2-0).

Ocazii mai puține după pauză

La reluare, antrenorii Corneliu Papură şi Victor Naicu au rulat tot lotul avut la dispoziție.
CS Universitatea II Craiova şi-a majorat avantajul prin Trancă, acesta l-a văzut ieşit pe Nedeianu, jucător al gazdelor testat de oaspeți, şi l-a lobat (‘53, 3-0).
Filieşenii au punctat şi ei pe final prin Marius Duma, care a rămas singur cu portarul după o pasă excelentă a lui Alin Stancu şi a şutat în stânga, mingea lovind şi bara înainte de a atinge plasa (‘86, 3-1).
CS Universitatea II Craiova: L. Popescu – Vlădoiu, C. Ion, Hreniuc, Trocan – Frăsineanu, Joao, Petre – Buzan, Al. Popescu, V. Constantin. Au mai intrat: Dică – Trancă, Dinu, Țoiu, Chiriță (cartonaş roşu în minutul 49), Enache, Borța, Iuga, Manea, Gunie. Antrenor: Corneliu Papură.
CSO Filiaşi: Nica – Borhot, Calu, Ilina, Croşoveanu – Papa, Duriță, Borneci, Geanimu – R. Stancu, Pîrvuică. Au mai intrat: Nedeianu, Munteanu – Duma, Toshi, Oglice, Costea, A. Stancu, Stanca, Chivu, Fruntelată. Antrenor: Victor Naicu.
Au arbitrat: Ionuț Nițoi – Cristi Barbu, Laurențiu Anghel.
Pentru CS Universitatea II Craiova acesta a fost al doilea test, pe primul pierzându-l cu 2-0 în fața celor de la CS Mioveni. La acest meci au asistat și managerul Marcel Popescu, și antrenorul primei echipe, Devis Mangia.
De partea cealaltă, CSO Filiași a înregistrat alte două înfrângeri în această vară, 1-5 cu Pandurii și 0-1 cu Flacăra Horezu, și un egal, 0-0 cu Internațional Bălești, toate fiind disputate în deplasare.

Papură: Încă nu suntem puși la punct

Antrenorul grupării CS Universitatea II Craiova, Corneliu Papură, a fost mulțumit de modul cum a răspuns echipa sa, dar recunoaște că mai este de muncit ca băieții să se prezinte pe placul său.
„A fost un antrenament bun, băieții progresează ușor-ușor și sperăm ca mulți dintre ei să facă pasul către prima echipă. Mai avem trei săptămâni până la campionat și încă nu suntem puși la punct, de aceea au și jucat 45 de minute majoritatea jucătorilor. Suntem într-o perioadă de acumulări și trebuie să avem răbdare“, a declarat Papură, pentru GdS.
Naicu: Sita cerne și încercăm să încropim un lot competitiv

De partea cealaltă, tehnicianul celor de la CSO Filiași, Victor Naicu, s-a arătat deranjat de faptul că mulți dintre jucătorii veniți în probe s-au prezentat nepregătiți.
„A fost un joc amical, în care am văzut din nou toți jucătorii pe care îi avem la dispoziție, pentru că avem mulți absenți la această oră, vreo șase titulari, și trebuie să găsim soluții. Am utilizat mulți jucători noi, tineri care vin să-i vedem, dar, din păcate, se prezintă nepregătiți, ceea ce nu-i normal. Când vii la o selecție sau îți dorești să evoluezi la un nivel superior, mai ales ca junior, trebuie să fii pregătit, nu să gâfâi pe teren. Ușor-ușor sita cerne și încercăm să încropim un lot competitiv. Ne-ar trebui fotbaliști pe fiecare compartiment, în special fundași centrali și atacanți, dar sunt conștient că sunt destul de greu de găsit. În schimb, îmi doresc mai multă determinare de la cei pe care îi am acum la dispoziție. În mare parte sunt mulțumit de ei, pentru că au dat cât au putut. Unii sunt limitați, alții nepregătiți, dar încerc să-i mobilizez, pentru că nu se știe dacă o să mai găsim jucători și atunci trebuie să ne bazăm pe ei“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.

Pentru galerie foto, click aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS