Acasă Sport Petkovic o elimină pe Andreescu și se califică în semifinalele turneului WTA...

Petkovic o elimină pe Andreescu și se califică în semifinalele turneului WTA de la Washington

-

Jucătoarea germană de tenis Andrea Petkovic, nr. 102 mondial, s-a calificat vineri în semifinalele turneului WTA de la Washington, dotat cu premii totale de 226.750 dolari, învingând-o în trei seturi, 6-7 (3/7), 6-1, 6-2, pe tânăra jucătoare canadiană de origine română Bianca Andreescu, nr. 167 mondial.

În semifinale, Petkovic va juca împotriva compatrioatei sale Julia Georges, cap de serie nr. 4, care a învins-o în două seturi, 6-3, 6-4, pe românca Monica Niculescu.

În cealaltă semifinală se vor întâlni jucătoarea franceză Oceane Dodin, cap de serie nr. 5, învingătoare în fața germanei Sabine Lisicki în trei seturi, 5-7, 6-4, 7-6 (7/4), și rusoaica Ekakterina Makarova, care a beneficiat de abandonul principalei favorite, românca Simona Halep, la scorul de 2-6, 6-3, 1-0 pentru rusoaică.

ȘTIRI VIDEO GdS

Tânără din Botoșani desemnată „Cea mai frumoasă şoferiţă din România”

Mălina Elena Ghileschi este o tânără din Botoșani care a fost desemnată „Cea mai frumoasă şoferiţă din România” în urma unui concurs realizat pe Facebook de una dintre cele mai cunoscute pagini ale comunităţii şoferilor români, informează Monitorul de Botoșani.