Acasă Sport Baschet (m): Americanul Joshua Cristopher Greene, la SCM-U Craiova

Baschet (m): Americanul Joshua Cristopher Greene, la SCM-U Craiova

-

Clubul SCM Craiova a anunțat astăzi, pe site-ul oficial, încă un transfer la echipa de baschet masculin SCM-U. Este vorba despre fundașul american Joshua Cristopher Greene.

Născut în Lakeview Terrace, California, în 24.04.1992, Greene are 1.83 m, evoluează pe poziția 1. Este absolvent al colegiului Cal State Northridge, unde a activat 4 ani în campionatul universitar american, înregistrând medii de: 12.4 puncte, 2.8 pase decisive si 2.5 recuperari.

Fundașul american și-a început cariera profesionistă în sezonul 2015–2016, în liga secunda din Italia, alături de Aurora Fileni Jesi. În 28 de meciuri pentru formația din peninsula, Greene a reușit: 15 puncte, 4 recuperări și 3.8 pase decisive.

În sezonul 2016-2017 Josh a evoluat in cea de-a doua ligă franceză, la formația Le Havre, având următoarea statististică: 11.7 puncte, 4.4 pase decisive și 2.9 recuperări, cu un procentaj de 41% din afara semicercului.

ȘTIRI VIDEO GdS

Gorjul redevine roșu

Liberalii nu numai că au pierdut alegerile în Gorj, dar au rămas și fără localitățile conduse de primari liberali. PSD Gorj a reușit să câștige alegerile în şase din cele nouă orașe. Liberalii au pierdut alegerile inclusiv în municipiul Motru, condus de penelistul Gigel Jianu.