21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportSCM joacă azi la turneul de la Vâlcea

SCM joacă azi la turneul de la Vâlcea

După un cantonament în Grecia, echipa feminină de handbal SCM Craiova va participa zilele următoare la un prim turneu amical în țară. La turneul de la Râmnicu Vâlcea, elevele lui Bogdan Burcea vor disputa astăzi primele două partide, de la ora 11.30 cu gazdele de la HCM Vâlcea, iar de la ora 17.30, cu HC Zalău, urmând ca mâine dimineață, începând cu ora 9.30, să întâlnească echipa Măgura Cisnădie.
Programul celorlalte partide: azi: 9.30: HC Zalău – Măgura Cisnădie, ora 19.30: HCM Vâlcea – Măgura Cisnădie; mâine: 11.30: HCM Vâlcea – HC Zalău. Meciurile vor avea loc în Sala Sporturilor „Traian“, iar intrarea spectatorilor va fi gratuită.
Sâmbătă, în aceeași sală, de la ora 19.00 (TVR) este programat un meci spectacol, o adevărată gală handbalistică. Echipa actuală HCM Vâlcea va juca un meci cu fosta echipă Oltchim din 2010, an de glorie maximă pentru Oltchim Râmnicu Vâlcea. Va fi meciul de retragere a marei handbaliste Ramona Farcău, organizatorul evenimentului Gala Campioanelor Oltchim 2010. Biletele s-au pus în vânzare, la Sala Sporturilor, și costă 15 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS