27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Prea mici pentru a încurca pe AC Milan

Fotbal / Prea mici pentru a încurca pe AC Milan

CS Universitatea Craiova a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Europa fiind eliminată, în turul trei preliminar, de colosul club AC Milan cu scorul general de 3-0. După 0-1 în tur, la Severin, gruparea din Bănie a pierdut şi manşa a doua, scor 0-2, disputată joi seară, pe stadionul „San Siro” din Milano, în fața a peste 60.000 de spectatori.
„Diavolii” au deschis scorul prin Bonaventura, care a profitat de o ieşire greşită a lui Calancea la o centrare venită de pe dreapta şi a trimis în poarta goală (‘9, 1-0).
Alb-albaştrii au irosit o bună şansă de a marca prin Mitriță, care, scăpat singur cu Donnarumma, l-a țintit pe portarul „diavolilor” de la 14 metri (’20).
Gazdele şi-au mărit avantajul în minutul 52, când Cutrone a pus latul de la trei metri la o centrare venită dintr-o lovitură liberă de pe stânga, la care apărarea olteană nu s-a organizat cum trebuie (’52, 2-0).
De menționat că alb-albaştrii au fost susținuți de o galerie de circa 500 de suporteri.
AC Milan: Donnarumma – Bonaventura (’81, Borini) Suso (’65, Calhanoglu), Conti, Zapata, Mussacchio, Cutrone (’70, Andre Silva), Rodriguez, Locatelli, Kessie, Niang. Antrenor: Vicenzo Montella.
CS Universitatea Craiova: Calancea – Dimitrov, Spahija, Kelic, Ferreira, Bancu – Gustavo, Zlatinski, Rossi (’45, Mateiu), Mitriță (’83, Bărbuț) – Băluță (’65, Mihai Roman). Antrenor: Devis Mangia.
Cartonaşe galbene: Zapata ’62 / Băluță ’48.
Au arbitrat: Nikola Popov – Georgi Todorov, Martin Venev; Stanislav Todorov.
CS Universitatea Craiova revine în Liga I cu un joc contra Astrei Giurgiu, programat duminică, de la ora 18.30, pe.stadionul „Municipal” din Severin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS