17 C
Craiova
vineri, 10 iulie, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal / CSO Filiași a remizat cu Internațional Bălești. Trupa lui Naicu se întoarce de luni pe „Chimia“

Fotbal / CSO Filiași a remizat cu Internațional Bălești. Trupa lui Naicu se întoarce de luni pe „Chimia“

Divizionara C CSO Filiași a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida amicală susținută sâmbătă, în Gorj, în compania echipei Internațional Bălești, nou promovată în Liga a III-a. Doljenii au avut șansa să-și adjudece victoria, dar Alex Duriță a irosit lovitura de pedeapsă primită în minutul 80.
Antrenorul filieșenilor, Victor Naicu, a început meciul cu următorul unsprezece: Nica – Borhot, Calu, Ilina, Tereche – Borneci, Papa, Geanimu, Crușoveanu – Duriță, Pîrvuică. Au mai intrat: Duma, Bala, R. Stancu, Chivu.
„Sunt mulțumit de atitudinea băieților. Vrem să jucăm alt sistem și facem încercări în perioada aceasta. Ușor-ușor ne conturăm stilul. Nu m-a interesat rezultatul acestui joc, ci exprimarea din teren“, a spus Victor Naicu, pentru GdS.
Începând de săptămâna viitoare, CSO va relua pregătirile pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, tot acolo urmând să susțină și meciurile oficiale din noul sezon, asta până când va fi gata noua arenă din Filiași. Până acum, jucătorii lui Victor Naicu s-au pregătit la Filiași, pe un teren impropriu.
Următorul test pe care-l va susține CSO Filiași va avea loc miercuri după amiază, la Horezu, în fața grupării Flacăra. Până acum, trupa doljeană a mai susținut un joc de verificare în compania formației Pandurii Târgu Jiu, încheiată cu o înfrângere, scor 1-5.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Bogații de la Piețe și Târguri

Bogații de la Piețe și Târguri. Directorii de la Pieţe au averi însemnate. Administratorul societăţii, Alin Mărăcine (stânga) pare, totuşi, mic copil pe lângă directorul tehnic Claudiu Neagoe (centru) şi directorul de dezvoltare Marian Viorel Marin (dreapta).

ȘTIRI GdS

Bogații de la Piețe și Târguri

Bogații de la Piețe și Târguri. Directorii de la Pieţe au averi însemnate. Administratorul societăţii, Alin Mărăcine (stânga) pare, totuşi, mic copil pe lângă directorul tehnic Claudiu Neagoe (centru) şi directorul de dezvoltare Marian Viorel Marin (dreapta).

Număr record de internări la Infecţioase Craiova. S-a depăşit...

Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş“ din Craiova are, în prezent, cei mai mulţi pacienţi internaţi de la începutul pandemiei. Infecţioasele au...

Părinte, umilit la ISJ Dolj: S-a terminat programul, mai...

Părinte, umilit la ISJ Dolj: S-a terminat programul, mai staţi?

Primăria Târgu Jiu a primit un teren lângă Parcul...

Primăria Târgu Jiu a primit, prin donație, un teren lângă Parcul Coloanei Fără Sfârșit. Terenul a fost donat...

Scapă Complexul Energetic Oltenia de faliment?

Complexul Energetic Oltenia (CEO) mai are câteva săptămâni la dispoziție pentru finalizarea Planului de restructurare și decarbonare. Documentul...

Horoscopul de weekend

BerbecIeși din zona ta de confort și nu te mai gândi că nu ești pregătit să faci schimbări, să ții piept unor...