10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis / Andreea Mitu este însărcinată și va reveni în circuit în primăvara anului viitor

Tenis / Andreea Mitu este însărcinată și va reveni în circuit în primăvara anului viitor

Jucătoarea de tenis Andreea Cristina Mitu (25 ani) a anunțat pe pagina sa de Facebook că este însărcinată și va reveni în circuitul profesionist în primăvara anului viitor, informează Agerpres.
„Dragi susținători, mă bucur să pot împărtăși cu voi veștile bune din viața mea: eu și iubitul meu, Laurent, vom deveni părinți. Acest lucru se va întâmpla, probabil, la începutul anului 2018. Suntem fericiți să luăm parte la această poveste și ne dorim să ne bucurăm de fiecare etapă. Conform planurilor mele, mă voi întoarce la antrenamente în primăvara anului următor”, a anunțat în rețeaua de socializare jucătoarea aflată în prezent pe locul 373 în lume.
„Am toată susținerea familiei, apropiaților, echipei și sponsorilor pentru a reveni cât mai repede în competiție. De asemenea, aș vrea să le transmit fanilor că voi împărtăși cu ei multe dintre momentele frumoase din lunile care urmează și că abia aștept să revin pe teren. Mulțumesc”, a mai scris Andreea Mitu.
Cel mai bun rezultat din cariera jucătoarei, componentă a echipei de Fed Cup a României, este atingerea optimilor de finală la Roland Garros, în 2015, iar cea mai bună clasare în ierarhia WTA fiind locul 68, în iunie 2015.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS