12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Jurnaliştii italieni au lăudat prestaţia Craiovei în meciul cu AC Milan

Fotbal / Jurnaliştii italieni au lăudat prestaţia Craiovei în meciul cu AC Milan

CS Universitatea Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, în fața lui AC Milan, în prima manșă a turului trei preliminar al Ligii Europa, dar prestația sa a fost apreciată de jurnaliștii din Italia.
„Ne aşteptam la mai mult din partea lui Fausto Rossi, dat fiind faptul că e italian şi cunoaşte atât fotbalul care se joacă la noi, cât şi forţa Milanului. În schimb, l-am văzut în doar câteva acţiuni în prima repriză, iar în a doua parte s-a stins”, au scris cei de la tuttomercatoweb.com, care i-au acrodat lui Rossi nota 5,5.
Portarul Calancea şi fundaşul Spahija, notaţi cu 6, stopper-ul Kelic, cu 6,5, precum şi Băluţă şi Bancu, notaţi cu 6,5 au fost remarcaţii italienilor din tabară Craiovei.
„I se poate reproşa ceva la golul lui Ricardo Rodriguez, dar a fost providenţial la şutul lui Cutrone. În rest, nu a fost solicitat”, au scris jurnaliştii din peninsulă despre Calancea, în timp ce Kelic a fost caracterizat drept „înalt, puternic, decisiv, a făcut un meci foarte bun avându-i drept adversari pe Cutrone şi Niang”.
Mitriţă, autorul unei ratări uriaşe, a fost catalogat drept „un pericol constant, un jucător care i-a ţinut în tensiune pe fundaşii Milanului”.
Meciul retur este programat joi, de la ora 21.45, pe „San Siro”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS