12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPapură, consecvent în privința „satelitului“

Papură, consecvent în privința „satelitului“

S-a terminat vacanța și pentru echipa secundă a CS Universitatea Craiova. „Satelitul“ a început să emită de luni seară tot sub comanda lui Corneliu Papură, chiar dacă acesta părea să treacă definitiv în staff-ul lui Devis Mangia la prima echipă. Este practic primul an în care CS Universitatea II își păstrează antrenorul. Altfel, divizionara C beneficiază de întreg lotul cu care a încheiat ediția trecută, plus trei juniori de la grupa de copii născuți în anul 2000 și câțiva jucători veniți în probe. „Lotul este cel vechi, nu a suferit modificări. Au revenit cei care s-au antrenat cu prima echipă de obicei, plus Jurj, care anul trecut a fost împrumutat la Verona și i-am mai chemat de la grupa de 2000 pe Mihăilă, Vadasis și pe fundașul dreapta. Mai sunt o serie de jucători veniți în probe, care trebuie să demonstreze că merită să rămână în atenția noastră“, a spus Corneliu Papură, pentru GdS.

„Ne vom pregăti pe plan local“

Tehnicianul a explicat că pregătirea se va derula pe plan local și că obiectivul său pentru viitoarea ediție de campionat rămâne șlefuirea și promovarea tinerilor la prima echipă a clubului. „Ne vom pregăti pe plan local, la Extensiv și Aripile. Nu am discutat până acum de vreun cantonament și asta pentru că majoritatea au fost în Austria cu prima echipă, dar vom vedea. Vom susține meciuri de verificare în zonă și am înaintat o listă cu datele de disputare pe care le doresc eu către cei din club și știu că primul meci este peste două săptămâni. De stabilirea adversarilor se vor ocupa cei de la Centrul de copii și juniori. Vom anunța la momentul potrivit numele adversarilor, dar nu mă preocupă foarte tare împotriva cui jucăm, pentru că mă interesează altceva, mai exact modul nostru de exprimare. Obiectivul nostru pentru noul sezon este, ca și în ediția precedentă, să creștem tinerii și să-i promovăm la prima echipă și să ne clasăm cât mai bine“, a mai spus Corneliu Papură.
CS Universitatea II Craiova a încheiat ediția trecută a Ligii a III-a pe locul opt, cu 38 de puncte contabilizate în 28 de partide.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS