11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Exclusiv: Victor Naicu, noul antrenor al echipei CSO Filiași

Fotbal / Exclusiv: Victor Naicu, noul antrenor al echipei CSO Filiași

Divizionara C CSO Filiași și-a reluat astăzi pregătirile pentru noul sezon competițional. Prima ședință a avut loc în Sala Sporturilor din oraș și a fost condusă de președintele Florin Spînu, fiind prezenți următorii jucători: Sorin Mogoșanu, Ionuț Munteanu, Alin Nica (ACS Podari), Cosmin Calu, Aurel Lupu, Nicușor Neacșu, Dănuț Tereche, Ionuț Bogdanovici, Fabian Crușoveanu, Alex Duriță, Alin Pârvuică, Lucian Borhot, Marian Borneci, Sorin Papa, Denis Stănciugel (junior CSO), Sorin Stanca, Cosmin Fruntelată.

Antrenorul Florin Șoavă a fost prezent și el, însă pentru a-și lua la revedere de la jucători, acesta dorind să se dedice mai mult familiei și afacerilor.

Conducătorul grupării doljene, Florin Spînu, a anunțat că s-a înțeles cu Victor Naicu pentru preluarea băncii tehnice, tehnicianul craiovean urmând să înceapă de mâine pregătirile, avându-l secund pe Cosmin Fruntelată.

„Florin Șoavă nu va rămâne alături de noi din pricina unor motive personale, îi respectăm decizia și îi mulțumim pentru tot ce a făcut la echipă. Noi ne vom continua drumul alături de Victor Naicu, un antrenor pe care l-am apreciat întotdeauna și în care ne punem speranțele că vom face un sezon foarte bun. Naicu îl va avea secund pe Cosmin Fruntelată”, a declarat Florin Spînu, pentru GdS.

„Cunosc foarte bine echipa din Filiași și sunt convins că vom face o treabă bună împreună. De mâine voi fi prezent la pregătire”, a punctat Victor Naicu, pentru GdS.

CSO Filiași va continua pregătirile pe plan local, iar joi, de la ora 11.00, va susține un prim test, la Târgu Jiu, contra echipei Pandurii.
Mai multe amănunte, în GdS de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS