Acasă Sport Fotbal / Alb-albaștrii încep astăzi pregătirile pentru meciul cu ilfovenii de la...

Fotbal / Alb-albaștrii încep astăzi pregătirile pentru meciul cu ilfovenii de la Chiajna

-

CS Universitatea Craiova și-a atins obiectivele în prima etapă a Ligii I, a câștigat cele trei puncte și a făcut și spectacol cu CSM Poli Iași, dar pentru alb-albaștri urmează o nouă provocare din care trebuie să scoată maximum, mai exact o dispută contra Concordiei Chiajna, programată sâmbătă, de la ora 18.30, la Severin. Devis Mangia și colaboratorii săi au stabilit programul de antrenamente din această săptămână, până la meciul cu ilfovenii urmând să se desfășoare cinci ședințe de pregătire în Bănie, pe Baza din Lunca Jiului: astăzi – ora 18.30, marți – 10.30 și 18.30, miercuri și joi – 18.30. Delegația alb-albastră se va deplasa încă de vineri dimineață la Severin, iar pe seară va efectua pe „Municipal” ședința în care se vor face „retușurile”.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.