14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMarcel Popescu a deslușit misterele

Marcel Popescu a deslușit misterele

Managerul general al CS Universitatea Craiova, Marcel Popescu, a vorbit pentru GdS despre problemele apărute în sânul echipei, cum ar fi „dispariția“ lui Hristo Zlatinski din rândurile jucătorilor care au evoluat în amicalele din Austria.
„Zlatinski a avut o problemă musculară mai serioasă, dar acum e ok. A jucat o repriză în meciul rezervelor cu Schwarz. În celelalte amicale el a fost menajat. Și la Drăghici sunt ceva probleme. Dar stați să înceapă campionatul, că ăstea nu sunt probleme reale. Apar mici accidentări în cadrul stagiilor“, a spus conducătorul, explicând și întârzierea celorlalte transferuri promise încă de săptămâna trecută: „Vor apărea jucători noi, așa cum am mai spus. Că nu au apărut încă de săptămâna trecută, cum preconizam, și a apărut doar Roman, asta e. Nu sunt strungar ca să scot trei piulițe în trei zile. Nu cred că ar trebui să se cramponeze suporterii atât că nu au apărut jucătorii noi sâmbătă, dar pot apărea marți sau miercuri. Important este că vor fi aduși și important este să fie de valoare. Dacă ne lăudam cu ce jucători vrem să luăm, nu-l mai aduceam pe Roman. Auzeau cei de la FCSB și intrau imediat pe fir. «Ce vor să facă ăștia? Să-l ia pe Roman. Luați legătura și daţi-le olandezilor cât cer». După ne întrebau dacă-l vrem pe Roman și ni-l solicitau la schimb pe Vlad. Așa procedează unii acum. De asta n-am spus că-l vrem, ca să nu atenteze alții la el. Păi ni l-au furat pe Vlad, care e legitimat la noi. Crezi că există fair play, respect? Pe Bokila cum l-a luat CFR Cluj? Mergea spre Dinamo și l-au deturnat. De aia nu spunem nimic. Am fost pățiți și noi în această vară, cu fundașul de la Matera, italianul Gianmarco Ingrosso. Au dat ziarele de acolo știrea că-l vrem, ați preluat și voi, cei din România, și băiatul s-a dus la Pisa și a spus că îl vrea CS Universitatea. A cerut mai mult acolo, iar cei de la Pisa au acceptat condițiile lui ca să nu-l ia Craiova. Nu vorbeam noi, nu-l lua Pisa”.

E sceptic în privința lui Alessandro Scialpi

Gruparea alb-albastră a testat în amicalele de sâmbătă un mijlocaș italian de 25 de ani, Alessandro Scialpi, care a mai evoluat la Varese, Carpi, Como, Melfi, Venezia, Martina, Lecce și Genoa, dar care a avut o pauză destul de mare.
„Nu vreau să mă pronunț asupra lui, pentru că nu a jucat de un an și jumătate… A fost odată bun, acum vreo doi ani era considerat o mare speranță. Putem să ne pronunțăm asupra lui peste două-trei luni, când este ok din punct de vedere fizic, asta dacă va rămâne la echipă. În schimb, portarul venit în probe, Mitrovic, va fi oprit la echipă și va fi anunțat în curând“, a declarat Marcel Popescu, punctând că portarul Laurențiu Popescu ar putea să rămână la echipă: „Este jucătorul nostru și până începe campionatul o să vedem ce facem cu el. Ne gândim să-l oprim, pentru concurență. Nu e obligatoriu să repete jumătatea de sezon bun pe care a avut-o la Pandurii, deși am vrea. Nu ne grăbim să-i împrumutăm“.
CS Universitatea Craiova va mai susține un singur joc în cadrul cantonamentului din Austria, contra puternicei formații Dinamo Kiev, din Ucraina, jocul fiind programat mâine, după care va reveni în Bănie.

A apărut un african în cantonament

Ultima apariție în lotul lui Devis Mangia este Manassé Enza-Yamissi, un fundaș african de 27 de ani și 1.89 metri. Acesta a mai evoluat în România, la Petrolul Ploiești, între 2012 și 2014, bifând 38 de partide, fără nici un gol marcat. În cariera sa a mai jucat în Franța, la Auxerre (2006–2007), Nîmes Olympique (2008–2009), Sochaux B (2009–2010), SC Amiens (2010–2012), Orléans (2015), și Portugalia, la Gil Vicente (2014–2015).

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS