17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Dinamo Kiev, ultima adversară a alb-albaștrilor din Austria

Fotbal / Dinamo Kiev, ultima adversară a alb-albaștrilor din Austria

CS Universitatea Craiova a confirmat astăzi că ultimul adversar din cadrul stagiului de pregătire din Austria este titrata grupare ucraineană Dinamo Kiev. „Meciul se va disputa miercuri, începând cu ora 20.00. Confruntarea va avea loc în localitatea austriacă Schwaz”, se precizează pe site-ul clubului.
Dinamo Kiev s-a înființat pe 13 mai 1927, fiind cea mai titrată din întreaga istorie a fotbalului din Ucraina. A izbutit să obțină 15 campionate interne, 11 Cupe, 6 Supercupe, 13 campionate URSS, 9 Cupe URSS, 3 Supercupe URSS.
Pe plan internațional, aceștia au obținut două trofee în Cupa Cupelor UEFA (anii 1975 și 1986), o Supercupă a Europei (anul 1975) și au ajuns până în faza sferturilor de finală a competiției UEFA Europa League în anul 2011. În sezonul competițional 2016-2017, echipa antrenată de Sergiy Rebrov s-a clasat pe locul al doilea în prima ligă din Ucraina, cu 67 de puncte acumulate.
Suporterii Craiovei au ocazia să vadă în format live-streaming această partidă, accesând următorul link: https://www.laola1.tv/en-int/livestream/cs-universitatea-craiova-fc-dinamo-kyiv-len.

CS Universitatea Craiova va încheia vineri cantonamentul din Austria, urmând să aterizeze seara în București.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS