Acasă Sport Fotbal / Mateiu, nemulțumit de rezultatul amicalului cu FC Ufa

Fotbal / Mateiu, nemulțumit de rezultatul amicalului cu FC Ufa

-

Mijlocaşul formației CS Universitatea Craiova, Alexandru Mateiu, consideră că înfrângerea suferită în amicalul de sâmbătă seară, 1-2 cu FC Ufa, a fost nemeritată.

„A fost un antrenament bun de 90 de minute. Ne bucurăm că am ieșit toți sănătoși și am făcut un meci bun. Am dominat adversarul, am pasat mult mai mult decât ei, am presat. Ei au dat două centrări și ne-au dat două goluri. Cred că scorul final este nemeritat. Cred că meritam mult mai mult din acest joc. Dar până la urmă nu rezultatul contează. Important este să ne pregătim, ăsta a fost scopul acestui joc, să ne călim pentru începerea campionatului”, a declarat Mateiu, pentru site-ul clubului.

CS Universitatea Craiova a susținut patru meciuri de verificare în Austria până acum, înregistrând trei înfrângeri, 2-4 cu ȚSKA Sofia, 0-1 cu Ludogorets şi 1-2 cu FC Ufa, şi o victorie, 5-0 cu CS Schwarz.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. President, lider în prestarea de servicii funerare

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.