16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / FC Ufa, următoarea oponentă a Craiovei din Austria. În acest amical ar putea debuta și Mihai Roman, ultima noutate din lotul lui Mangia

Fotbal / FC Ufa, următoarea oponentă a Craiovei din Austria. În acest amical ar putea debuta și Mihai Roman, ultima noutate din lotul lui Mangia

Oficialii CS Universitatea Craiova au confirmat faptul că în următorul joc amical din cadrul stagiului de pregătire din Austria alb-albaștrii vor întâlni formația rusă FC Ufa. „Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 19.00, în localitatea Volders”, se precizează pe site-ul clubului.

Pe 23 decembrie 2010, FC Ufa a fost formată prin fuziunea echipelor FC Bashinformsvyaz și Dinamo Ufa, fiind acceptată în sistemul Ligii Profesioniste de Fotbal din Rusia în cel de al treilea eșalon de unde a reușit să promoveze în prima ligă. În sezonul competițional 2016 – 2017, echipa antrenată de Sergey Semak s-a clasat pe locul șapte în prima ligă rusească, cu 43 de puncte acumulate.
Ca și precedentele partide de verificare, disputa va fi transmisă în format live-streaming pe internet. Suporterii craioveni își pot vedea favoriții la lucru accesând următoarea adresă: https://www.laola1.tv/en-int/livestream/cs-universitatea-craiova-fk-ufa-len.

În acest amical ar putea fi folosit și atacantul Mihai Roman, care a sosit joi seară în Austria. Craioveanul de 25 de ani urmează să semneze un contract valabil pe trei sezoane cu CS Universitatea, care este gata să plătească 125.000 de euro și un procent de 20% dintr-un eventual transfer formației olandeze NEC Nijmegen, club cu care Roman mai avea contract încă un sezon.

CS Universitatea Craiova a susținut până acum două teste în cadrul cantonamentului din regiunea Tirol, ambele pierdute: 2-4 cu ȚSKA Sofia și 0-1 cu Ludogorets Razgrad. Gruparea din Bănie ar urma să joace în cel de-al patrulea amical din Austria marți, de la ora 19.00, cu titrata echipă Dinamo Kiev, însă clubul nu a confirmat încă acest lucru de teama modificării programului ucrainenilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS