11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / CS Universitatea Craiova a confirmat transferul lui Mihai Roman

Fotbal / CS Universitatea Craiova a confirmat transferul lui Mihai Roman

Oficialii CS Universitatea Craiova au reușit în cele din urmă să-l „repatrieze“ pe atacantul Mihai Roman, anunțând în această seară parafarea contractului. Atacantul craiovean este al doilea jucător transferat în această vară, după timișoreanul Cristi Bărbuț și a semnat o înțelegere valabilă trei ani.

„CS Universitatea Craiova anunţă faptul că a ajuns la un acord pentru transferul fotbalistului Mihai Roman. Continuă infuzia de sânge oltenesc în echipa noastră. Mihai Roman, fostul golgheter al Ligii I, în vârstă de 25 de ani, a fost repatriat și va îmbrăca tricoul alb-albastru pentru trei sezoane. Vârful de 1,90 metri a mai evoluat în Bănie, dar și la echipele Petrolul Ploiești, „U“ Cluj, CS Turnu Severin, Săgeata Năvodari, Pandurii Târgu Jiu, Nec Nijmegen și Maccabi Petah Tikva. În sezonul 2016-2017 Roman a jucat în 39 de partide, în toate competiţiile din Israel, reuşind să înscrie de opt ori şi să ofere o pasă decisivă. De asemenea, acesta a fost prezent şi în loturile naţionalelor Under-19 (3 selecții) și Under-21 (3 selecții și două goluri înscrise). La prima reprezentativă a țării noastre a debutat pe data de 7 februarie 2015, într-un meci amical cu Bulgaria, înlocuindu-l pe Claudiu Keseru în minutul 84. CS Universitatea Craiova îi doreşte lui Mihai Alexandru Roman să aibă parte de succes și cât mai multe reușite în tricoul alb-albastru“, se arată în comunicatul postat pe site-ul clubului.

Conducerea grupării din Bănie a achitat suma de 125.000 euro formației olandeze Nec Nijmegen, cu care Roman mai avea contract încă un sezon, urmând să ofere și 20% dintr-un eventual transfer.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS