20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDorel Stoica: Sperăm să ducem echipa în Liga a III-a

Dorel Stoica: Sperăm să ducem echipa în Liga a III-a

Campioana Doljului, Tractorul Cetate, se află la un pas de performanță, urmând să susțină sâmbătă, de la ora 17.30, pe teren propriu, manșa retur a barajului de promovare în Liga a III-a, oponentă fiind deținătoarea titlului din Gorj, Internațional Bălești. În meciul tur, desfășurat săptămâna trecută la Sadu, gorjenii s-au impus cu scorul de 2-1 (Nicolae Iovan ‘65, Horia Sitoianu ‘68 / Dorel Stoica ‘90+3 – penalti).
Liderul grupării de la malul Dunării, Dorel Stoica (foto, în albastru), este foarte optimist în privința promovării, fiind convins că golul său din tur va cântări mult.
„Așteptăm cu optimism meciul de sâmbătă. Sperăm să-l câștigăm și să ducem echipa în Liga a III-a. Anul trecut am ratat promovarea din cauza unui gol, acum ne trebuie un gol ca să ne atingem obiectivul și sper că-l vom reuși. Golul meu din minutul 93 a însemnat enorm pentru noi, ca echipă. Este ca și o victorie, oferă un mic avantaj pentru retur. Eu mizez însă pe o victorie clară, cu 3-0, pentru că avem un lot mai bun“, a declarat Dorel Stoica, prezent la mijlocul săptămânii la Craiova, pentru participarea la Trofeul „Corneliu Andrei Stroe – Legenda unei legende“.
Întrebat dacă va continua să joace în Liga a III-a, în cazul promovării, Dorel Stoica, ajuns la 39 de ani, a spus că este dispus să ajute, atât cât mai poate din punct de vedere fizic: „Cât pot, o să joc și eu în Liga a III-a, să ajut echipa, dacă o să aibă nevoie de mine. Dacă promovăm, o să jucăm ori la Severin, ori la Calafat, pentru că acolo sunt stadioane unde suporterii vor fi alături de noi. Eu aș vrea la Severin, pentru că suntem 12 jucători de acolo, dar depinde și de dorința autorităților din Cetate“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS